Filmprisen

BIOGRAFKLUB DANMARK FILMPRISEN er en publikumspris hvor både medlemmer og ikke-medlemmer af Biografklubben kan stemme om sæsonens bedste Biografklub Danmark Film.
Biografklub Danmark har uddelt prisen for første gang sommeren 2019, hvor mere end 35.000 stemte om hvilken film fra sæsonen, de bedst kunne lide.

Det blev ’A Star is Born’ med Lady Gaga og Bradley Cooper der løb med prisen og filmens distributør modtog stolt Biografklub Danmark Filmprisen.

Frederik Malling Juul, der er Head of Theatrical Distribution hos SF Studios udtalte i den forbindelse: ”Det var en pragtfuld overraskelse. Vi er meget stolte og på vegne af SF Studios, Warner Brothers Pictures og instruktør Bradley Cooper, vil jeg gerne takke de mange der har stemt på ’A Star is Born’. Det har været fantastisk at følge dens liv i de danske biografer, hvor Biografklub Danmark og dens medlemmer, har været med til at bygge fundamentet for en succes vi ikke havde turdet håbe på. På vegne af hele SF Studios siger jeg TUSIND tak!”

Filmprisen er støttet af Den Erhvervsdrivende Fond Biografklub Danmark.