Information til alle Biografklub Danmarks medlemmer

Genåbningen af Danmark er godt i gang og det betyder at biograferne snart må åbne igen. Biograferne afventer dog stadig, hvilke retningslinjer de skal følge ang. genoptagelsen af biografdriften.

Sæsonens sidste film
Vi håber vi snarest kan orientere jer om, hvornår de sidste film i denne sæson vil få premiere. Så snart der er bekræftet nye premieredatoer, opdaterer vi både hjemmesiden og appen samt sender nyhedsbrev ud herom.

Ingen rabatkuponer bliver for gamle
Vi minder om, at ingen rabatkuponer til sæsonens film udløber. De kan naturligvis indløses, så snart biograferne åbner igen – så hold fast i dem!

Refundering
Har du allerede købt en biografbillet med Biografklub Danmark-rabat til en kommende forestilling, skal du kontakte den pågældende biograf for at høre om reglerne for refundering af billetter. De vil også hjælpe med at få tilbageført din kupon/kuponer, så du kan komme ind og se filmen på et senere tidspunkt.

OBS. Hvis biografens system IKKE kan tilbageføre rabatkuponerne, så kan du kontakte vores kundeservice på mail@biografklubdanmark.dk eller på telefon 33 11 36 32 i hverdagene fra kl. 10.00-14.00, så sørger vi for at du får nye rabatkuponer sat ind på din profil. Da vi får mange henvendelser kan der være ventetid og vi håber på jeres forståelse.

Følg med på facebook og i vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sender information og nyheder ud.

Vi sender en varm hilsen til alle vores medlemmer og håber I passer på jer selv og hinanden!