The High NotePremiere 12. maj 2021

VIDUNDERLIG FEELGOOD-FILM OM KAMPEN FOR AT SLÅ IGENNEM I MUSIKINDUSTRIEN

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Skaberne bag ’Yesterday’ (2019) og ’Bridget Jones’ Dagbog’ (2001) rammer plet endnu en gang med deres nye film om drømme, ambitioner og banebrydende liv”
Filmmagasinet Nosferatu

❤️❤️❤️❤️
”Skiftevis rørende, romantisk, dyb og dybt underholdende”
Alt for Damerne

⭐️⭐️⭐️⭐️
”The High Note giver én lyst til at forfølge sine drømme, mens man lytter til blød musik”
Filmmagsinet EKKO

⭐️⭐️⭐️⭐️
”… et godt bud på en musikalsk feel good tur i biografmørket”
Nordjyske

Maggie Sherwood knokler som hårdtarbejdende personlig assistent for den succesrige sangerinde og verdensstjerne Grace Davis. Maggie elsker musik og drømmer i virkeligheden om at slå igennem som musikproducer. Da hun endelig ser ud til at kunne virkeliggøre sin drøm, løber hun ind i udfordringer, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Maggie Sherwood spilles af den charmerende og skønne Dakota Johnson, der bl.a. er kendt for sin hovedrolle i FIFTY SHADES OF GREY-filmene. THE HIGH NOTE er fuld af skøn musik og er en livsbekræftende historie om at forfølge sine drømme.

I rollen som verdensstjernen Grace Davis ses Tracee Ellis Ross, der selv er datter af den legendariske sangerinde Diana Ross. Dakota Johnson, der spiller assistenten med de store producerdrømme, har ligeledes kendte forældre i Don Johnson og Melanie Griffith. I øvrige roller ses bl.a. Ice Cube som Grace Davis’ manager og Bill Pullman som Maggies far. Desuden ses den verdenskendte DJ Diplo i en mindre rolle. Filmen er instrueret af Nisha Ganatra, som fik sit internationale gennembrud med komedien LATE NIGHT med bl.a. Emma Thompson.

Instruktør

Nisha Ganatra

Mevirkende

Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Bill Pullman, Harrison Jr., Ice Cube

Producent

Perfect World Pictures og Working Title Films

Distributør

United International Pictures