Downton Abbey: En ny æraPremiere 19. maj 2022

Familien Crawley og deres trofaste tjenerstab er tilbage i topform

Arv og gæld mødes atter på det smukke Downton Abbey, når familien Crawley og deres trofaste tjenerstab endelig vender tilbage i biografen.

For at skaffe penge til en meget tiltrængt reparation af slottets tag indvilger Lady Mary i at lade et filmhold bruge Downton Abbey som kulisse til et storslået drama.

Samtidig chokeres alle af Enkegrevinden af Granthams mystiske fortid. Hun har nemlig arvet en villa i Sydfrankrig fra en gammel bekendt, som de aldrig har hørt om før. Mystikken om arven breder sig, og for at undersøge hvad der egentlig ligger bag, drager en stor del af Crawley-familien afsted til Sydfrankrig.

Hjemme på Downton Abbey vendes livet på hovedet, og ikke mindst tjenestefolkene er dybt betagede af filmverdenens glamour, der dog får nogle hak i lakken, da filmstjernerne viser sig at være meget anderledes end deres glitrende image.

DOWNTON ABBEY: EN NY ÆRA er en selvstændig spillefilm baseret på den elskelige og populære TV-serie DOWNTON ABBEY. Filmen kan sagtens nydes, også selv om man aldrig har set TV-serien.

 

Foto: © UPI / UIP

Medvirkende

Maggie Smith, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Hugh Bonneville, Jim Carter m.fl.

Instruktør

Simon Curtis

Producent

UPI / Focus Features

Distributør

United International Pictures

Biografer der viser Downton Abbey: En ny æra

Se biografliste