Tag min håndPremiere 27. januar 2022

Romantisk komedie med Mille Dinesen og Ulrich Thomsen

❤️ ❤️ ❤️ ❤️
”Varm, charmerende og eftertænksom”
Femina

❤️ ❤️ ❤️ ❤️
”Dansk feelgood-film med kant og charme”
ALT for damerne

⭐️⭐️⭐️⭐️
”Virkeligt godt skuespil”
Go’ morgen Danmark (Casper Christensen)

⭐️⭐️⭐️⭐️
”Man forlader Tag min hånd med et smil på læben”
Filmmagasinet Ekko

Maja bor sammen med sin mand, Claes, og teenagesønnen Magnus i et skønt hus, der snart får en flot dyr tilbygning. Hun ser frem til at blive forfremmet til overlæge, og alt kører på skinner. Lige indtil Claes pludselig en dag meddeler, at han vil skilles med øjeblikkelig virkning. Tryghedsmennesket Maja forsøger at genvinde styringen over sit liv med en skrantende økonomi, en 20 år yngre elsker og en teenagesøn i problemer. ’Tag min hånd’ er en romantisk komedie med alt det drama, der følger med, når der bliver vendt op og ned på vores forestillinger om kærlighed og meningen med livet.

Lars Kaalund, der er kendt for sit virke som skuespiller, dramatiker, manuskriptforfatter og teaterdirektør, debuterer som spillefilminstruktør med filmen ’Tag min hånd’. Kaalund var en af hovedkræfterne bag den populære TV 2-serie ’Rita’, som havde Mille Dinesen i titelrollen. Det succesfulde samarbejde fortsætter nu i en veloplagt romantisk komedie om moderne kærlighed.

På grund af nedlukningen har vi måttet rykke premieren på TAG MIN HÅND en uge, så den nu har premiere 27. januar i stedet for 20. januar – din(e) rabatkuponer til filmen gælder stadig og skal ikke byttes til nye.
Bruger du vores app, er datoerne automatisk blevet rettet på kuponerne.

 

Foto: © Martin Dam Kristensen

Medvirkende

Mille Dinesen, Ulrich Thomsen, Troels Kortegaard Ullerup, Mia Lyhne, Jasper Kruse Svabo m.fl.

Instruktør

Lars Kaalund

Producent

Deluca Film

Distributør

Scanbox Entertainment

Biografer der viser Tag min hånd

Se biografliste