ClosePremiere 27. april 2023

Cannes-sensationen er årets hjerteknuser

Hvordan finder man kærligheden i dagens verden? For dokumentarskaberen Zoe (Lily James) har dating nemlig kun ført til dårlige jokes og sjove anekdoter – til stor fortrydelse for Zoes bedrevidende mor (Emma Thompson). Både Zoe og hendes gode ven og nabo, Kazim (Shazad Latif), jagter den store kærlighed. Kazims
forældre har fundet ægte kærlighed i et tvangsægteskab, og måske kan det vise sig også at være lykken for Kazim. Zoe filmer hans håbefulde rejse fra London til Lahore i Pakistan, hvor han skal giftes med en pakistansk brud udvalgt af forældrene. På rejsen begynder Zoe at spekulere over, hvad hun kan lære af en anden tilgang til at finde den store kærlighed?

’What’s Love Got to Do with It?’ er en romantisk komedie, der dykker ned i forskellige kulturers forståelse og traditioner omkring kærlighed og ægteskab. Filmen er skrevet af Jemima Khan og instrueret af Shekhar Kapur, der blandt andet stod bag den syv gange oscarnominerede ’Elizabeth’ fra 1998. Lily James spiller hovedrollen, Zoe, og er tidligere kendt fra både ’Mamma Mia! Here We Go Again’ og ’Downton Abbey’.

Instruktør

Lukas Dhont

Medvirkende

Eden Dambrine, Gustav De Waele, Émilie Dequenne m.fl.

Distributør

Camera Film

Produktionsselskab

Diaphana Films