HYGGE!Premiere 26. oktober 2023

VELSPILLET OG MORSOMT KOMEDIEDRAMA MED BLANDT ANDRE SOFIE TORP OG JOACHIM FJELSTRUP

Syv venner mødes til en overdådig middag i et idyllisk sommerhus. Scenen er sat til en skøn aften med god mad, dejlig vin og ikke mindst masser af hygge. Men under overfladen lurer en række tikkende bomber af hemmeligheder og intriger, og som aftenen skrider frem, begynder glansbilledet at slå revner.
Vennerne forsøger krampagtigt at bevare den gode stemning, alt imens en lavine af skeletter vælter ud af skabet og truer med at vende op og ned på alting.

’Hygge!’ er instrueret af Dagur Kári, som blandt andet er kendt for komedien ’Voksne mennesker’. Filmen har et stærkt ensemble cast bestående af nogle af tidens mest talentfulde skuespillere. Man kan blandt andre opleve Sofie Torp, som mange vil kende fra hendes debutrolle i ’Ser du månen, Daniel’ og fra Hella Joofs populære filmatisering af ’Meter i sekundet’. Herudover kan man opleve Joachim Fjelstrup, der tidligere har spillet Klaus Rifbjerg i ’Toves værelse’, samt Nicolai Jørgensen, Olivia Joof Lewerissa, Andrea Heick Gadeberg, Jesper Groth og Thue Ersted Rasmussen.

MEDVIRKENDE

Sofie Torp, Joachim Fjelstrup, Jesper Groth, Andrea Heick Gadeberg, Olivia Joof Lewerissa, Nicolai Jørgensen, Thue Ersted Rasmussen m.fl.

INSTRUKTØR

Dagur Kári

DISTRIBUTØR

Scanbox Entertainment

FORVENTET SPILLETID

1 time og 40 minutter