Få hjælp til at finde det du leder efter

Medlemskab til Biografklub Danmark?

Et medlemskab til Biografklub Danmark koster 98 kr. og giver dig 10 rabatkuponer til 10 nøje udvalgte biograffilm. Når du har set 2-3 film er dit medlemskab allerede tjent hjem.

Hvad er Biografklub Danmark?

Biografklub Danmark er en landsdækkende biografklub, der giver dig mulighed for at se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris. Vi har eksisteret i 26 år, og vores filmudvalg tilbringer hvert forår mange timer i biografmørket for at håndplukke de absolut bedste film til klubben. Når du køber et medlemskab til Biografklub Danmark, modtager du en rabatkupon til hver af sæsonens 10 udvalgte film. Disse kuponer kan bruges i ALLE landets biografer til ALLE ordinære forestillinger, så længe filmene vises. Du bestemmer altså selv tid og sted. Med vores app kan du opbevare dine rabatkuponer, så du altid har dem lige ved hånden.
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev bliver du også inviteret til ca. 6 forpremierer på film, der ikke er en del af sæsonens officielle program, ligeledes til halv pris. Til forpremierer må du tage en ledsager med til halv pris.  

Læs mere om Biografklub Danmark her

Er biografbilletterne betalt på forhånd?

Nej, du betaler biografbilletterne i biografen eller når du bestiller billetter online. Du får biografbilletterne til halv pris til alle ordinære forestillinger. Rabatkuponerne kan benyttes i alle landets biografer, så længe filmen er på plakaten. Du kan både indløse rabatkuponerne online og i biograferne. 

Hvordan indløser jeg en rabatkupon til halv pris online?

Hvis du ønsker at købe dine biografbilletter hjemmefra og stadig få din Biografklub Danmark-rabat, skal du indtaste Tast-selv-koden eller stregkodenummeret fra rabatkuponen på biografens hjemmeside. Så giver biografens billetsystem dig halv pris på billetten. Hvis du har dine kuponer i vores app kan du kopiere en eller flere stregkoder og indsætte på biografens hjemmeside når du bestiller biografbilletten.

GDPR persondatapolitik

Biografklub Danmark passer på dine personlige oplysninger.

Læs Biografklub Danmarks persondatapolitik her.

GDPR spørgsmål - Hvordan sletter jeg min profil ?

I ethvert tilfælde hvor der måtte være spørgsmål til den politik, Biografklub Danmark A/S har på området, og du vil have oplyst, hvilke oplysninger Biografklub Danmark har om dig, eller hvis du vil slettes fra vores database, kan henvendelse rettes til Biografklub Danmark på mail@biografklubdanmark.dk. Dette gælder tillige, såfremt der måtte være mistanke om manglende overholdelse af gældende bestemmelser og/eller denne politik.

Kan jeg købe medlemskaber i biografen?

Du kan købe medlemskaber i udvalgte biografer. Kontakt din lokale biograf for nærmere info.

Se hvilke biografer som har valgt, at sælge medlemskaber

Hvor kan jeg bruge rabatkuponerne?

Du kan bruge rabatkuponerne i alle landets biografer og til alle ordinære forestillinger så længe filmene går i biograferne.

Må jeg give mine rabatkuponer videre?

Ja, det må du gerne. Hvis du ikke selv kan bruge dine rabatkuponer, kan du give dem til andre, som kan få glæde af dem. Hvad enten du har fysiske rabatkuponer eller print selv kuponer, er du velkommen til at forære dem væk. Du kan også sende dem til en ven via appen eller via din profil, så modtageren får dem digitalt.

Favoritbiograf

Vælg en favoritbiograf og få tilbud fra din lokale biograf om særarrangementer. Du kan godt vælge at have flere favoritbiografer.

Får jeg rabat på forpremierer?

Biografklub Danmark tilbyder sine medlemmer ca. 6 forpremierer om året, som man også kan se til halv pris. Til forpremierer må du tage en ledsager med til halv pris. Forpremiere-filmene er nøje udvalgte kvalitetsfilm, der ikke er en del af sæsonens officielle program. Typisk tilbydes forpremiererne over 2 udvalgte datoer på et fast tidspunkt. Det er helt frivilligt om man ønsker at benytte sig af disse fantastiske forpremierer-tilbud. Ønsker du at købe billet til en Biografklub Danmark forpremiere skal du huske at medbringe dit medlemskort (eller vise dine aktive rabatkuponer i appen i biografen), så personalet kan se du er medlem af biografklubben.

Hvornår kan jeg se filmene?

Du kan se filmene fra premieredatoen til alle ordinære forestillinger, så længe filmene går i biografen. Du kan se filmene alle ugens dage og på alle tidspunkter.

Hvad hvis jeg mister mine rabatkuponer?

Har du købt dine rabatkuponer via appen eller vores hjemmeside så mister du aldrig dine rabatkuponer. Har du købt medlemskabet i biografen kan de ikke erstattes, så vil du være sikker på, at de ikke bliver væk, kan du efterfølgende gemme dem i appen eller på din profil på hjemmesiden.

Kan rabatkuponerne kombineres med andre rabatter?

Nej, du kan ikke bruge dine rabatkuponer og samtidig få andre rabatter som f.eks. pensionistrabat eller studierabat.

Modtager jeg tilbud med posten?

Nej, vi sender ikke tilbud med posten. Hvis du vil være sikker på at modtage tilbud på forpremierer til andre film, opfordrer vi dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Har allerede en profil (Logget ind):

Hvis du allerede har en profil og er logget ind, kan du gå ind og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Klik her

Har allerede en profil (Ikke logget ind):

Hvis du allerede har en profil og ikke er logget ind, skal du først logge ind på din profil. Klik her Derefter klik på ”mine oplysninger” under dit navn i øverste højre hjørne.

Har ikke en profil:

Hvis du ikke har en profil kan du oprette dig og samtidigt tilmelde dig nyhedsbrevet. Opret profil her.

Skal vi gå i biografen sammen, når vi har købt sammen?

Nej, hvis du køber medlemskaber sammen med andre, så behøver I ikke gå i biografen sammen.

Kan jeg selv printe mine rabatkuponer?

Ja, du kan printe dine rabatkuponer selv, fra den PDF som er vedhæftet den e-mail du modtager efter købet, eller når du er logget ind på din profil på hjemmesiden under ”mine rabatkuponer”.

Porto og administrationsgebyr

Vælger du at få tilsendt rabatkuponerne med PostNord koster det 20 kr. pr. medlemskab i porto og administrationsgebyr.

Rabatkuponerne bliver afsendt inden for 3 hverdage med PostNord. PostNord er gået over til B-post, så det kan tage op til 10 hverdage, efter vi har afsendt rabatkupoerne, inden du modtager dem.

Sådan sletter du din profil

Hvis du gerne vil have slettet din profil, så skal du skrive en mail til mail@biografklubdanmark.dk.

Kontakt

Har du yderligere spørgsmål til Biografklub Danmark er du altid velkommen til at kontakte os.

Biografklub Danmark
Vognmagergade 10, 4 sal
1120 København K
Tlf.: 33113632
Mandag-fredag: kl. 10:00-14:00

mail@biografklubdanmark.dk