Browser cookies på biografklubdanmark.dk

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger.

Når du bruger Biografklub Danmarks hjemmeside, accepterer du denne cookie- og privatlivspolitik.

Generelt

Biografklub Danmark indsamler oplysninger om dig via cookies, når du besøger hjemmesiden. Herunder kan du læse om cookies, personoplysninger og hvordan du kan komme i kontakt med Biografklub Danmark.

Hvad er cookies?

Første gang du besøger Biografklub Danmarks hjemmeside, giver du samtykke til brugen af cookies. Hvis du ikke lønsker at give samtykke, kan du slette cookies. Du fravælger cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer eller tilsvarende og i din webbrowser. F.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera eller lignende.

Sådan sletter og blokerer du cookies

Cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan til en hver tid selv slette dine cookies fra din computer eller tilsvarende, og fra din webbrowser. Du kan også blokere cookies. Du kan læse om, hvordan du sletter eller blokerer cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering/.

Vær opmærksom på at vejledningen, til at slette og blokere cookies er opstillet for langt de fleste almindeligt anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Hvis du har brug for flere informationer om cookie-indstillinger, kan du bruge hjælpefunktionen i din browser. Denne funktion finder du typisk ved at trykke ”F1” på din pc, og søge efter ”cookies”.

Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger cookies til at huske dine tidligere valg, og det er cookies, der gør, at du eksempelvis ikke behøver logge ind, hver gang du besøger hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at indsamle viden om din adfærd på hjemmesiden, så vi løbende kan forbedre oplevelsen.

Website (brugerindstillinger)

Vi bruger første-parts cookies til at gemme oplysninger om dine indstillinger. Det gør vi for eksempelvis at kunne huske din indkøbskurv.

Google Analytics (trafikmåling)

Vi bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet, til at undersøge hvilke sider der er mest populære inden for forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd) og til at optimere siden efter brugernes adfærd. Oplysningerne bruges kun i anonymiseret form. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Cookies fra samarbejdspartnere

Biografklub Danmarks samarbejdspartnere sætter tredjeparts-cookies. Adform sætter cookies for at kunne målrette annoncer, og Facebook sætter cookies for at du kan logge ind via tjenesten, og for at platformen kan genkende dig som bruger. Formålet med tredjeparts-cookies kan også være at gemme dine svar i forbindelse med undersøgelser mm.

Sådan opbevarer vi cookies

Nogle cookies forsvinder, når du lukker browservinduet, mens andre gemmes i et varierende antal måneder. Bemærk, at når du genbesøger hjemmesiden, så forlænges perioden vi gemmer cookiesene.

Persondata

Biografklub Danmark beder om dine personlige oplysninger i forbindelse med oprettelse af en profil og køb af medlemskab. Når du køber medlemskaber bruger vi dine personlige oplysninger som dokumentation indtil medlemskabet er betalt, leveret og en eventuel fortrydelsesret er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkiveringen sletter vi alle persondata.

Tilmelder du dig nyhedsbrevet m.v. giver du samtykke til, at Biografklub Danmark bruger dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål.

Videregiver i persondata?

Vi deler aldrig dine personlige oplysninger med andre, medmindre du giver særskilt tilladelse, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Opbevaring af persondata

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Computerne er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger konkrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og om vi stadig tager hensyn til dine rettigheder som bruger. Bemærk, at Biografklub Danmark ikke kan garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Biografklub Danmark kan ikke gøres ansvarlig herfor.

Sletning af persondata

Personlige oplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Ændring i behandling af persondata

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Vi oplyser dig om, at vi har rettet i behandlingen af persondata, ved at rette datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Sker der væsentlige ændringer, giver vi dig besked via en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Kan jeg ændre mine persondata?

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har på dig. Ønsker du adgang til oplysningerne, skal du rette henvendelse på mail@biografklubdanmark.dk eller telefon 33113632. Viser det sig at vores oplysninger og data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse slettet eller rettet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.  Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Med venlig hilsen

Biografklub Danmark A/S

Vognmagergade 10, 1.sal
1120 København K
Tlf.: 3311 3632
E-mail: mail@biografklubdanmark.dk

Sidst opdateret 1. august 2017.

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du automatisk brugen af vores cookies. Du kan læse mere om cookies under "cookie information".